Prp behandling i Solna

Välkommen till Medical forma!

Vill du ha en prp behandling med fantastiskt resultat?

Moderna skönhetsbehandlingar utan kirurgi

På Medical forma älskar vi skönhet i alla former. Vi arbetar med de senaste behandlingsmetoderna och teknologierna som ger tydliga och hållbara resultat. Oberoende av om du är ute efter fylligare läppar, slätare hud, ett buttlift eller en underbar lyster så kan vi hjälpa dig. Vi finns i trevliga lokaler i Stockholm men har också möjlighet att göra hembesök om du som kund önskar.

Botox och fillers för att lyfta fram din skönhet

Med åldern kan huden mista sin spänst och lyster. Fillers sprutas in under huden för att fylla ut rynkor och skapa en slätare hud. Med fillers kan du också förstora dina läppar och forma kindben för att hitta rätt proportioner. Botoxinjektioner raderar djupare rynkor snabbt. Vi erbjuder även microbotox som kan läggas över hela ansiktet för att minska stora porer, hyperpigmenteringar, linjer och rynkor. Fillers och botox är trygga och säkra alternativ till traditionell plastikkirurgi. Medical forma kan också ta bort fillers som hamnat fel eller där resultatet inte blivit som du tänkt sig.

 Hamoud – Leg.   Sjuksköterska

Genom att använda detta formulär accepterar du att Medical forma lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Prp behandling i Solna

Behandlingar för ultimat glow

Vi ger din hud otroligt lyster

Med våra microdermabrasion, micropen och BB Glow-behandlingar ger din hud otrolig lyster. Under BB Glow-behandlingen tillförs huden välgörande ämnen genom små mikronålar. Huden får en riktig vitaminboost och resultatet blir en strålande hud med mindre ojämnheter och pigmentförändringar. Behandlingen kan också användas under ögonen för att dölja mörka ringar. Microneedling, eller mikronålning, ger fastare hud med synbart reducerade rynkor. Behandlingen fungera också mot ärr, bristningar och ojämn hudton. Små punkteringar i huden stimulerar cellförnyelsen och den omedelbara effekten är fastare och jämnare hud.

Våra tjänster

Botox - Medical forma

Botox

BOKA HÄR
Fillers - Medical forma

Fillers

BOKA HÄR
Konsultation - Medical forma

Konsultation

BOKA HÄR
PRP-Behandling - Medical forma

PRP-Behandling

BOKA HÄR
Buttlift - Medical forma

Buttlift

BOKA HÄR

Låter våra tjänster intressanta? Du kan boka redan idag!

Boka här!

Enkel behandling mot tunnhårighet

PRP behandling, eller “vampyrbehandling”, är ett naturligt sätt att behandla håravfall och tunnhårighet med hjälp av plasmainjektioner. PRP behandling kan också användas mot rynkor och solskador i huden. I plasman finns tillväxtfaktorer som stimulerar tillväxten av kollagen. Plasman är helt kroppsegen och utvinns ur ditt egna blod och därför finns det ingen risk för allergiska reaktioner. I början görs behandlingarna i tätare intervaller för att få igång kollagenbildningen men sedan krävs bara behandlingar halvårsvis för att upprätthålla resultatet. Kontakta oss redan idag för en PRP behandling!

Telefonnummer: 072-0340868
Mail: imanhamoud58@gmail.com